Nálunk a költöztetés csomagolással együtt is kérhető!

Tudjuk, hogy költözés során nagyon sok a teendő, éppen ezért nálunk a költöztetés csomagolással együtt is igénybe vehető.

Vannak ugyanis olyan helyzetek, amikor ebben is szükség lehet ránk, ezért mindenképpen jelezze, ha élni szeretne ezzel a szolgáltatásunkkal. A csomagolás és a bútorszerelés ugyanis nem csupán időigényes, de fizikai munkát és némi szakértelmet is kíván, ezért mindenképpen megéri segítséget kérni!

A kapcsolatfelvétel

Az első és legfontosabb lépés a kapcsolatfelvétel, melynek során megkapjuk az árajánlatkérést. Ahhoz, hogy az árajánlatunk a lehető legpontosabb legyen, érdemes a legtöbb releváns adatot megadni a számunkra. Ha megírja, hogy jelenleg mekkora a lakás alapterülete, akkor egy megközelítő képet kapunk a szállítandó dolgok mennyiségéről. Emellett azonban részletes leírás is szükséges, vagyis hogy mennyi is mekkora bútorok, hány darab doboz, zsák és milyen háztartási gépek, speciális holmik várnak ránk.

A helyszíni adottságokat is szeretnénk tudni, vagyis, hogy hányadik emeletre kell költözni, van-e lift vagy valamilyen extra nehézség.

Hogyan tudunk segíteni megrendelőinknek?

Mivel sokan szeretnének hétvégén költözni, ezért minél hamarabb javasolt tőlünk árajánlatot kérni, majd pedig a konkrét dátumot is lefixálni. Így biztos lehet benne, hogy az Önnek megfelelő időpontban lesz szabad kapacitásunk és el tudjuk végezni a feladatot. Lehet, hogy csak a költözésre szeretne megbízni bennünket, azonban emellett többféle szolgáltatást is kínálunk. Nagyon sok embernek van ránk szüksége a dobozolásban, a bútorszerelésben, de még a lomtalanításban is számíthat ránk, hiszen a költözés a legtöbb esetben egy intenzív szelektálással is jár.

Sokkal könnyebb a költöztetés csomagolással együtt

A csomagolás nagyon sok időt vesz igénybe abban az esetben, ha gyakorlatlan vagy nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Aki időhiányban szenved, nem biztos, hogy tudja vállalni ezt a munkát, emellett pedig a kényelmi szempontok is számíthatnak. Egy elfoglalt üzletember, egy kiküldetésben dolgozó munkavállaló számára esélytelennek tűnik az, hogy a költözés napjára mindent bedobozoljon.

Ha mozgásszervi problémákkal küzd, bármilyen betegségben szenved, ami megnehezíti a pakolást, esetleg idős korára való tekintettel nem tudja ezt a feladatot elvégezni, akkor is bátran keressen bennünket, hiszen levesszük a válláról ezeket a terheket! Ahogy a bútor költöztetése során is szakértelemmel járunk el, úgy a dobozoláskor is biztos lehet abban, hogy értékei a legnagyobb biztonságban fognak utazni egyik helyről a másikra.

Hogyan dobozolunk mi?

Először is speciális költöztetődobozokat használunk, amelyek alkalmasak arra, hogy sérülésmentesen vigyük át a dolgait egyik lakásból a másikba. Ezek a dobozok erős anyagból készültek, ezért nem fognak kiszakadni, lezárhatók és megfelelő méretűek. Úgy pakolunk bele, hogy minden doboz körülbelül azonos súlyú legyen, munkatársaink ezt a műveletet nagy rutinnal és szakértelemmel fogják elvégezni.

A lezárt dobozra ráírjuk azt, hogy a célhelyszínen melyik helyiségbe fogjuk letenni, így biztos lehet benne, hogy a konyhai eszközei a konyhában fogják várni, a hálószoba dolgait pedig a hálóban fogja megtalálni.

A csomagolás időpontja

A legtöbb esetben a költözés napjának reggelén mennek a munkatársaink csomagolni, ezáltal a költözés a csomagolással fog kezdődni. Nagyon sok tárgy esetén ettől természetesen megbeszélés alapján el tudunk térni és előzetesen elvégezzük ezt a feladatot.
Nálunk a költöztetés csomagolással együtt sem akadály, keressen bennünket bátran!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Bármikor jöhet a belföldi költöztetés, mi készen állunk rá!

A belföldi költöztetés időnként egy szükséges dolog az életben, mivel vannak olyan helyzetek, amikor igénybe kell venni ezt a szolgáltatást. Tudjuk, hogy a családi otthon az egyik legfontosabb színtere az ember életének. Mindenki igyekszik úgy kialakítani, hogy abban jól érezze magát, alkalmas legyen pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre. Eljöhet azonban olyan élethelyzet, amikor muszáj váltani és egy másik helyre költözni.

Költözés tippek: 7 fontos dolog, amit érdemes megfogadni!

A költözés egy izgalmas dolog, de egyben stresszes folyamat is, azonban a költözés tippek segíthetnek könnyebbé és egyszerűbbé tenni ezt a műveletet.