Nálunk a költöztetés csomagolással együtt is kérhető!

Tudjuk, hogy költözés során nagyon sok a teendő, éppen ezért nálunk a költöztetés csomagolással együtt is igénybe vehető.

Vannak ugyanis olyan helyzetek, amikor ebben is szükség lehet ránk, ezért mindenképpen jelezze, ha élni szeretne ezzel a szolgáltatásunkkal. A csomagolás és a bútorszerelés ugyanis nem csupán időigényes, de fizikai munkát és némi szakértelmet is kíván, ezért mindenképpen megéri segítséget kérni!

A kapcsolatfelvétel

Az első és legfontosabb lépés a kapcsolatfelvétel, melynek során megkapjuk az árajánlatkérést. Ahhoz, hogy az árajánlatunk a lehető legpontosabb legyen, érdemes a legtöbb releváns adatot megadni a számunkra. Ha megírja, hogy jelenleg mekkora a lakás alapterülete, akkor egy megközelítő képet kapunk a szállítandó dolgok mennyiségéről. Emellett azonban részletes leírás is szükséges, vagyis hogy mennyi is mekkora bútorok, hány darab doboz, zsák és milyen háztartási gépek, speciális holmik várnak ránk.

A helyszíni adottságokat is szeretnénk tudni, vagyis, hogy hányadik emeletre kell költözni, van-e lift vagy valamilyen extra nehézség.

Hogyan tudunk segíteni megrendelőinknek?

Mivel sokan szeretnének hétvégén költözni, ezért minél hamarabb javasolt tőlünk árajánlatot kérni, majd pedig a konkrét dátumot is lefixálni. Így biztos lehet benne, hogy az Önnek megfelelő időpontban lesz szabad kapacitásunk és el tudjuk végezni a feladatot. Lehet, hogy csak a költözésre szeretne megbízni bennünket, azonban emellett többféle szolgáltatást is kínálunk. Nagyon sok embernek van ránk szüksége a dobozolásban, a bútorszerelésben, de még a lomtalanításban is számíthat ránk, hiszen a költözés a legtöbb esetben egy intenzív szelektálással is jár.

Sokkal könnyebb a költöztetés csomagolással együtt

A csomagolás nagyon sok időt vesz igénybe abban az esetben, ha gyakorlatlan vagy nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Aki időhiányban szenved, nem biztos, hogy tudja vállalni ezt a munkát, emellett pedig a kényelmi szempontok is számíthatnak. Egy elfoglalt üzletember, egy kiküldetésben dolgozó munkavállaló számára esélytelennek tűnik az, hogy a költözés napjára mindent bedobozoljon.

Ha mozgásszervi problémákkal küzd, bármilyen betegségben szenved, ami megnehezíti a pakolást, esetleg idős korára való tekintettel nem tudja ezt a feladatot elvégezni, akkor is bátran keressen bennünket, hiszen levesszük a válláról ezeket a terheket! Ahogy a bútor költöztetése során is szakértelemmel járunk el, úgy a dobozoláskor is biztos lehet abban, hogy értékei a legnagyobb biztonságban fognak utazni egyik helyről a másikra.

Hogyan dobozolunk mi?

Először is speciális költöztetődobozokat használunk, amelyek alkalmasak arra, hogy sérülésmentesen vigyük át a dolgait egyik lakásból a másikba. Ezek a dobozok erős anyagból készültek, ezért nem fognak kiszakadni, lezárhatók és megfelelő méretűek. Úgy pakolunk bele, hogy minden doboz körülbelül azonos súlyú legyen, munkatársaink ezt a műveletet nagy rutinnal és szakértelemmel fogják elvégezni.

A lezárt dobozra ráírjuk azt, hogy a célhelyszínen melyik helyiségbe fogjuk letenni, így biztos lehet benne, hogy a konyhai eszközei a konyhában fogják várni, a hálószoba dolgait pedig a hálóban fogja megtalálni.

A csomagolás időpontja

A legtöbb esetben a költözés napjának reggelén mennek a munkatársaink csomagolni, ezáltal a költözés a csomagolással fog kezdődni. Nagyon sok tárgy esetén ettől természetesen megbeszélés alapján el tudunk térni és előzetesen elvégezzük ezt a feladatot.
Nálunk a költöztetés csomagolással együtt sem akadály, keressen bennünket bátran!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Nálunk a tehertaxi szolgáltatás gyors, rugalmas és költséghatékony megoldás

Költözéskor mindenki azt a tehertaxi szolgáltatást szeretné megtalálni, amelyik alkalmas arra, hogy a holmikat, legyen szó néhány kisebb csomagról vagy egy teljes lakóházról, gyorsan és problémamentesen tudja átszállítani egyik helyről a másikra. A gyorsaság azonban sok mindenen múlik, több tényezőből tevődik össze.

Sokakat érdekel a kérdés, hogy mennyibe kerül egy költöztetés?

A költözés egy olyan izgalmas kihívás, amelynek sikeressége nagyon sok összetevőn múlik. Oda kell figyelni az időzítésre, az előkészületekre, a logisztikára és természetesen a költségekre is. A költözés előtt nyilvánvaló, hogy egyeztetni kell azt, hogy körülbelül mennyibe kerül egy költöztetés, hiszen anyagilag is be kell tervezni ezt a tételt a költségvetésbe.