Szolgáltatások

Költöztető autó

Profi költöztetés modern költöztető autókkal

Mi, a Promove elkötelezettek vagyunk a profi és megbízható költöztetés mellett. Tapasztalt csapatunk segít Önnek minden lépésben, hogy a költözés ne teher, hanem kellemes élmény legyen. 

Cégünk célja, hogy a költöztetés során Ön nyugodtan hátradőlhessen, míg mi mindenre megoldást találunk: a legnagyobb gondossággal végezzük el a költöztetési feladatokat és kezeljük értékeit. Garantáljuk a magas minőséget és az Ön elégedettségét.

Modern és jól karbantartott költöztető autókkal dolgozunk

Járműparkunk a legmodernebb és legjobban karbantartott költöztető autókból áll. Autóink kifogástalan állapotban vannak, nagy figyelmet fordítunk a rendszeres karbantartásra.

 

  • Flottánk a korszerű technológiával felszerelt költöztető autókból áll, melyek biztosítjá az optimális teljesítményt és hatékonyságot.
  • Költöztető autóink nagy teherbírásúak és biztonságosak, így a nehéz vagy törékeny tárgyakat is teljes biztonságban és sérülések nélkül szállítjuk a célállomásra.
  • A járművek felszereltsége magában foglalja a rakodást segítő eszközöket és biztonsági berendezéseket, hogy minden szállítmányt teljes biztonságban tudjunk mozgatni.
  • Rugalmasan alkalmazkodunk minden igényhez, így különböző méretű és felszereltségű teherautó áll rendelkezésünkre. Mindig a szükséges méretű és típusú autót választjuk tehertaxi szolgáltatásunk során. (Érdemes tudni: a 3,5 tonnás költöztető autók még nem behajtásiengedély-kötelesek, ezért ezek Budapesten is bátran használhatóak. Nemzetközi költöztetés esetén akár nagyobb autót is van lehetőség igénybe venni.)
 
Gondoskodunk arról, hogy járműveink mindig megfelelő állapotban legyenek, és kiválóan teljesítsenek a költözés során.

A gyors költöztetés titka nemcsak a költöztető autó

Autóink mellett sofőrjeink és rakodó kollégáink is a legjobbak közé tartoznak. A költöztetők erős, profi, motivált és segítőkész csapatot alkotnak, akik szakértően, gyorsan és hatékonyan végzi a pakolást.

A szállítás során telefonos diszpécserszolgálatunk folyamatosan segíti a sofőr munkáját, figyelve az aktuális közlekedési helyzetet, hogy elkerüljük a forgalmi dugókat, útlezárásokat és egyéb akadályokat. A sofőrjeink tapasztalatai és magas színvonalú járművezetési képességei által garantáljuk az ingóságok és bútorok biztonságos szállítását.

A hét minden napján rendelkezésére állunk: hétköznap és hétvégén is vállalunk költöztetést – sőt akár rövid határidővel is tudunk dolgozni! Rakodóink és sofőrjeink egy jól bevált rendszerben dolgoznak, ami biztosítja a gyors munkavégzés magas színvonalát.

Mindezt óradíjas rendszerben végezzük

Átlátható és jól kiszámítható óradíjas rendszerben dolgozunk, mely korrekt árakat és költséghatékony költöztetést biztosít. Óradíjas elszámolásunk lehetővé teszi, hogy pontosan megtervezze és személyre szabja költözésének költségét, így nem éri váratlan meglepetés.

Az árak tartalmazzák az üzemanyagköltséget és az esetleges autópálya használati díjat is, így Önnek ezekkel egyáltalán nem kell foglalkoznia. Költöztető cégünknél biztos lehet benne, hogy nincsenek rejtett költségek: az árak biztosítják, hogy olcsón megbízható és profi költöztetésben legyen része!

Kérjen árajánlatot tőlünk!

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Kérjen árajánlatot, és tapasztalja meg a gördülékeny és stresszmentes költöztetés élményét a Promove profi csapatával és modern költöztető autóival. 

A személyre szabott árajánlathoz az alábbi információkat adja meg előre számunkra:

 

  • A költöztetés helyszíne (honnan-hova tervez költözni)
  • A lakás pontos mérete
  • A szállítandó bútorok és háztartási gépek listája (külön tüntesse fel a törékeny és nehéz tárgyak listáját)
  • A pakolandó dobozok becsült száma
  • A helyszínek adottságai (például parkolási lehetőség, lift, szűk folyosók stb.)
  • Kiegészítő szolgáltatások (dobozolás, lomtalanítás, bútorok szét- és összeszerelése külön igényelhető cégünknél)

 

Keressen minket bátran!

A Promove csapata minden költözést személyre szabottan kezel, figyelembe véve az Ön egyedi igényeit és kéréseit. Professzionális szolgáltatásaink során az Ön elégedettsége és ingóságainak biztonsága mindig elsődleges szempont számunkra.

Hívjon minket vagy kérjen árajánlatot, ha gyors, megbízható és zökkenőmentes költöztetésre van szüksége – Budapest és az ország egész területén dolgozunk!

Tapasztalja meg a minőséget és a precizitást a Promove költöztető cég által, és tegye könnyebbé költözését a szakértő csapatunk segítségével!

Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között