Skip to content

Promove

Szolgáltatások

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés

szolgaltatasok nemzetkozi

Nemzetközi költöztetés maximális minőségben

Nemzetközi költöztetési szolgáltatásunk a külföldre költözés minden logisztikai problémáját megoldja. Mindegy, hogy néhány holmit vinne magával, mikor új életet kezd egy másik országban, vagy teljeskörű nemzetközi költöztetésre van szüksége dobozolással és bútorszállítással. Sok éves tapasztalatunkra, profi kollégáinkra és megbízható gépparkunkra mindig számíthat.

Mikor a költöztetés külföldre történik, még fontosabb, hogy kiváló minőségű infrastruktúra álljon rendelkezésre, hiszen nehezebb segítséget kérni és sokáig is tart, míg egy új teherautó érkezik. A Promove autóinak folyamatos karbantartása biztosítja, hogy járműveink nem hagyják cserben a hosszú úton és az Ön értékei biztonsággal megérkeznek. Az autókba szerelt GPS pedig lehetővé teszi, hogy menet közben folyamatosan kövessük a teherautó és a benne lévő értékek mozgását.

Sofőrjeinket többlépcsős kiválasztási folyamatot és alapos átvilágítást követően alkalmazzuk, ami garantálja, hogy csak megbízható kollégákkal dolgozunk. Munkatársaink szinte mindent láttak már, szaktudásukat és hozzáértésüket sok éves tapasztalatuk garantálja, így bármilyen menet közben előadódó problémát sikeresen kezelni tudnak.

Kik vehetik igénybe a nemzetközi költöztetési szolgáltatást?
A Promove belföldi és nemzetközi költöztető cég, így költöztetést külföldre bármilyen megrendelőtől vállalunk, legyen az lakossági vagy céges.

Mi számít nemzetközi költöztetésnek?
Nemzetközi költöztetésről akkor beszélünk, ha a két cím (akár az indulási, akár a célállomás) közül az egyik nem magyarországi cím. Ebből a szempontból mindegy, hogy a határ mellé költöztetünk, vagy a kontinens egy távoli országába.

Mely országokba vállal szállítást a Promove?
A Promove az Európai Unó területén belül bárhová vállalja a nemzetközi költöztetést és bútorok szállítását.

Milyen határidőkkel vállal nemzetközi költöztetést a Promove?
A külföldi költöztetésnél hatványozottan igaz, hogy érdemes minél előbb megrendelni a szolgáltatást. A vállalási határidő több tényezőtől függ. Ilyen például a célállomás távolsága, hogy mennyire frekventált időszakban történne a költöztetés, vagy hogy mennyire előre tudják leadni a rendelést. A Promove mindent megtesz, hogy teljesítse az akár lehetetlennek tűnő rendeléseket is, de ha biztosra akar menni, akkor tervezzen előre.

Mi a nemzetközi költöztetés menete?

Hogyan zajlik a nemzetközi költöztetés árak számítása?

A nemzetközi költöztetés árak számítása alapvetően óradíj alapon történik, de vannak olyan járulékos tételek (például az autópályadíj, komp vagy híd használat díja, stb.), amit a végelszámolás során tudunk pontosan meghatározni. A távolság miatt mindenképpen két sofőr vesz részt a költöztetésben, mert a nemzetközi fuvarozásnál korlátozva van a tengelyen tölthető idő is. A két sofőr végzi majd a kipakolást a célállomáson. Részletes árajánlatunkért keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!