Szolgáltatások

Vidéki költöztetés

Vidéki költöztetés vagy bútorszállítás vidékre? Számíthat ránk!

Belföldi költöztetését készséggel vállaljuk az ország minden pontjára elérhető áron, kiszámítható, óradíjas elszámolás szerint, rejtett tételek nélkül. Autóparkunk kiváló műszaki állapota, rakodó kollégáink, sofőrjeink kiemelkedő szakmai tapasztalata a biztosíték, hogy Önnek semmiért nem kell majd aggódnia, miközben ingóságai átszelik az országot. Szükség esetén biztosítunk költöztető dobozt, illetve segítünk bútorainak szét- és összeszerelésében is. Rövid határidővel vállaljuk költöztetését belföldre, keressen minket bizalommal!

Felkeltettük az érdeklődését?
Kérjen árajánlatot tőlünk!
Vidéki költöztetés

Mit kell tudni a vidékre történő költöztetési és bútorszállítási árainkról?

Elszámolásunk óradíj alapján történik, az ajánlatunk már tartalmazza az üzemanyagköltséget, lehetséges autópálya használati díjat is.

Mi kerüljön az árajánlat kérésbe?

Mikor vidéki költöztetéshez kér árajánlatot, érdemes minden fontos információt feltüntetni.

Mindenek előtt fontos megjelölni, hogy honnan hová történik a költöztetés.
Érdemes megadni a lakás méretét, mert ez már indikálja a költöztetés méretét.
Meg kell adni egy tételes listát a költöztetendő bútorokról. Fontos jelezni, ha vannak egyedi, nagyméretű bútorok.
Hozzávetőlegesen becsülje meg a dobozok, bőröndök, zsákok számát, amikbe ingóságai kerülnek. Inkább számoljon több dobozt, hiszen a költöztetésnél úgyis csak a tényleges időt fizeti majd ki, amit a mozgatás igénybe vesz.
Fontos feltüntetni a helyszíni sajátosságokat. Ide tartozik például, ha nem lehet valami miatt a ház előtt parkolni, hogy hányadik emeleten található a lakás, illetve a lift hiánya, vagy ha hosszú folyosón közelíthető csak meg a lakás.
A háztartási gépek felsorolásánál érdemes jelezni a gépek méretét. Nem mindegy, hogy egy 140 literes mini műtőt kell vinni, vagy egy side-by-side típusút.
Fontos lehet előre jelezni, ha sok a törékeny holmi a költöztetendő csomagokban, mert ezek elhelyezése és csomagolása külön intézkedést igényelhet.
Érdemes emellett tájékoztatást kérni a plusz szolgáltatásokról. Lehet, hogy kiderül, bőségesen megéri a többletet, mert visszahozza az árát. Ilyen szolgáltatás lehet a költöztetés dobozolással, a csomagolóanyagok biztosítása vagy a lomtalanítás.

Hogyan zajlik a költöztetés vidékre?

A költöztetés vidékre hasonlóan indul, mint a fővárosi lakossági költöztetés.

  1. A sikeres megrendelést visszaigazoljuk és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetésére. A megbeszélt időpontban kollégáink pontosan megjelennek a helyszínen és jelzik a kapcsolattartásra megadott telefonszámon, hogy készen állnak a költöztetés megkezdésére. Ideális esetben az ügyfél foglal parkolóhelyet, amennyiben ez nem történt meg, megfelelő parkolóhelyet választunk ami a lehető legközelebb van a költöztetés helyszínéhez, és elegendő helyet biztosít a biztonságos rakodáshoz.
  2. Kollégáink bemennek a lakásba, felmérik a költöztetendő tárgyakat. Amennyiben külön kérés van, megbeszélik a sorrendet, egyéb esetben a rakodás és szállítás legideálisabb menetét veszik figyelembe. Ekkor rögzítik az időt és megkezdődik a költöztetés.
  3. Amennyiben plusz szolgáltatást kért, munkatársaink megkezdik a dobozolást, illetve a bútorok szétszerelését és biztonságos becsomagolását.
  4. Ezek után megindul a felpakolás a teherautóra, amit kollégáink a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban elvégeznek.
  5. Mikor a rakodás lezárul, a teherautó elindul a célállomásra a lehető legrövidebb úton figyelembe véve az aktuális forgalmi helyzetet. Az útvonaltervezés során elsődleges célunk a gyorsaság, így szükség esetén autópályára is felhajtunk.
  6. Érkezés után megkezdődik a lepakolás. Kollégáink pontosan abba a helyiségbe viszik a dobozokat és bútorokat, ahová Ön kéri és elhelyezik őket végleges helyükre. Amennyiben bútorszerelést is igényelt, kollégáink hatékonyan és szakszerűen elvégzik a szerelést, amennyiben az szükséges.
  7. Amikor minden a helyén van, elvégezzük a végső elszámolást.
Promove logo rövid
Promove footer logo
Elégedett mosollyal zárja majd a napot, ha minket választ! Kérjen ajánlatot még ma!
Gyors költöztetés
Biztonságos, szakszerű csomagolás
Dedikált ügyfél-kapcsolattartás

Miért tudja a Promove korrekt áron nyújtani a szolgáltatásait?

A Promove a legtöbb költöztető céghez hasonlóan óradíj alapú elszámolással dolgozik. Fontos azonban látni, hogy nem az alacsonyabb óradíj garantálja az olcsóbb költöztetést, hanem a gyorsabb. A költözés elhúzódik, ha a szállítást végzők állóképessége nem megfelelő. Ez pedig a végén olcsóbb óradíj mellett is drágább költöztetést jelent.

A Promove munkatársai biztosítják a gördülékeny szervezést, volt sportolókból álló profi csapatunk pedig olyan izomerőt garantál, ami töredék idő alatt tudja elvégezni a legnehezebb tárgyak mozgatását is.

HASZNOS TIPPEK A KÖLTŐZÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉSHEZ

A költözés időpontját alaposan át kell gondolni. Érdemes tudni, hogy a hó végi időszakban sokkal többen költöznek, mivel az adásvételi vagy bérleti szerződéseket legtöbbször hó végi átadással írják meg. Éppen ezért ez a legforgalmasabb időszak, így érdemes az erre az időszakra eső költöztetést jó előre lefoglalni.
Érdemes már reggel megkezdeni a pakolást, mivel a költöztetés vidékre hosszabb ideig tart.
Az ingóságok csomagolásához szükséges dobozok mennyiségét érdemes inkább felül becsülni. Általános tapasztalat, hogy a két-három dobozra való mennyiségnek kinéző holmi a csomagolásnál öt-hat dobozba fér csak bele. Ennek egyik oka, hogy nehéz a térfogatokat megbecsülni, míg dobozba nem kerülnek. Másik oka, hogy a csomagolóanyagok is elvisznek bizonyos térfogatot, ami tovább emeli a szükséges dobozok számát.
Szánja rá a pénzt és szerezzen be költöztetéshez készült dobozokat. A sarki boltból elhozott használt dobozok ugyan ingyen vannak, de sok érték veszett már oda, mikor az ilyen használt, sokszor sérült dobozok feladták a harcot. A Promove készséggel biztosít kiváló minőségű dobozokat és csomagolóanyagot, amiben biztonsággal utaznak értékei.
Címkézze fel a dobozokat, hogy munkatársaink egyenesen a megfelelő helyiségbe vihessék és Önnek ne kelljen a konyhába szánt dobozokat már a nappaliból sem átmozgatni.
A növényeket ne öntözze meg költöztetés előtt. Lehet, hogy néhány levél megsárgul, de ez könnyebben helyrejön, mint a szállítás közben a televízióba vagy mikrohullámú sütőbe folyt locsolóvíz. A növényeket érdemes mindenképpen felülről nyitott, alul műanyag fóliával bélelt ládában szállítani, ha esetleg mégis kiszóródna a föld, vagy kicsepegne valami. Keresse munkatársunkat és kérje árajánlatunkat még ma! Várjuk megtisztelő megkeresését.

Gyakori kérdések

Alapvetően a minél előbb, annál jobb, hogy minél több időpont közül válogathasson. Érdemes legalább két héttel korábban lefixálni az időpontot, de az esetleges egyeztetések miatt praktikus már legalább két héttel a költözés előtt felvenni velünk a kapcsolatot.

Érdemes rászánni a pénzt és kifejezetten költöztetésre készült dobozokat használni. Ezeknek az alja megerősített, és az oldalfaluk sem szakad, így értékeit biztosan megőrzik. A Promove készséggel segít a dobozok beszerzésénél is.

Vegye figyelembe a doboz terhelhetőségét! Ne terhelje túl a dobozokat, és lehetőség szerint a nehéz tételeket ossza szét több dobozba. Például a könyveket csak egy sorba tegye a dobozba, a tetejére pedig ruhák, párnák kerülhetnek. Ezáltal maximálisan ki van használva a térfogat, és a doboz sem fog szakadni. Lehetőleg semmi ne lógjon ki a dobozokból, mert ez nehezíti a doboz teherautón való elhelyezését. 

Ha a költöztetés vidékre történik, a hosszú úton könnyebben rázódnak szét a csomagok, ezért még fontosabb, hogy nagyon alaposan végezzük el a csomagolást és biztosítsuk, hogy a dobozokban nem mozdulnak el értéktárgyaink.

A bútorokat szállítás előtt ki kell üríteni, és szükség szerint szétszerelni. A bútorok ajtaját és a fiókokat be kell ragasztani, hogy ne nyílhassanak ki szállítás közben. A ragasztáshoz javasoljuk, hogy ne a csomagoláshoz használt barna ragasztót használja, hanem úgynevezett maszkoló szalagot, ami biztosan tart, de nyom nélkül eltávolítható a bútorokról.

Munkatársaink a forgalom és az esetleges lezárások figyelembe vételével a lehető legrövidebb úton és a leggyorsabban végzik a szállítást. Az útvonaltervezés során elsődleges célunk a gyorsaság, így szükség esetén autópályára is felhajtunk

Természetesen vállaljuk, akár zongora, akár nehéz bútorok szállítását vidékre és külföldre is egyaránt. 

Nincs. Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha akár csak egy darab bútor szállítást kér vidékre. Óradíj alapú elszámolásunk lehetővé teszi bármilyen kevés vagy sok tétel szállítását elérhető áron.

A kiszámlázott idő a pakolási- és utazási idő alapján történik. Fontos tudni, hogy hétköznap minimum 3 óra, hétvégén és ünnepnapokon minimum 4 óra kiszámlázásra kerül.

A Promove óradíj alapú elszámolást alkalmaz, költségek nélkül. Amennyiben hétvégére vagy ünnepnapra kéri a költözést, 15% felárat számolunk. Vidéki és külföldi költöztetéshez kérje részletes árajánlatunkat!

A fizetés készpénzben a költöztetés lezárását követően esedékes, amikor a tényleges óradíjat kell fizetni.

Keresse munkatársunkat és kérje árajánlatunkat még ma! Várjuk megtisztelő megkeresését.

Promove footer logo
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között