Skip to content

Promove

Services

Rural Moving

Vidéki Költöztetés

Vidéki költöztetés vagy bútorszállítás vidékre? Számíthat ránk!

Belföldi költöztetését készséggel vállaljuk az ország minden pontjára elérhető áron, kiszámítható, óradíjas elszámolás szerint, rejtett tételek nélkül. Autóparkunk kiváló műszaki állapota, rakodó kollégáink, sofőrjeink kiemelkedő szakmai tapasztalata a biztosíték, hogy Önnek semmiért nem kell majd aggódnia, miközben ingóságai átszelik az országot. Szükség esetén biztosítunk költöztető dobozt, illetve segítünk bútorainak szét- és összeszerelésében is. Rövid határidővel vállaljuk költöztetését belföldre, keressen minket bizalommal!

Mit kell tudni a vidékre történő költöztetési és bútorszállítási árainkról?
Elszámolásunk óradíj alapján történik, az ajánlatunk már tartalmazza az üzemanyagköltséget, lehetséges autópálya használati díjat is.

Mi kerüljön az árajánlat kérésbe?
Mikor vidéki költöztetéshez kér árajánlatot, érdemes minden fontos információt feltüntetni.

Hogyan zajlik a költöztetés vidékre?
A költöztetés vidékre hasonlóan indul, mint a fővárosi lakossági költöztetés.

  1. A sikeres megrendelést visszaigazoljuk és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetésére. A megbeszélt időpontban kollégáink pontosan megjelennek a helyszínen és jelzik a kapcsolattartásra megadott telefonszámon, hogy készen állnak a költöztetés megkezdésére. Ideális esetben az ügyfél foglal parkolóhelyet, amennyiben ez nem történt meg, megfelelő parkolóhelyet választunk ami a lehető legközelebb van a költöztetés helyszínéhez, és elegendő helyet biztosít a biztonságos rakodáshoz.
  2. Kollégáink bemennek a lakásba, felmérik a költöztetendő tárgyakat. Amennyiben külön kérés van, megbeszélik a sorrendet, egyéb esetben a rakodás és szállítás legideálisabb menetét veszik figyelembe. Ekkor rögzítik az időt és megkezdődik a költöztetés.
  3. Amennyiben plusz szolgáltatást kért, munkatársaink megkezdik a dobozolást, illetve a bútorok szétszerelését és biztonságos becsomagolását.
  4. Ezek után megindul a felpakolás a teherautóra, amit kollégáink a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban elvégeznek.
  5. Mikor a rakodás lezárul, a teherautó elindul a célállomásra a lehető legrövidebb úton figyelembe véve az aktuális forgalmi helyzetet. Az útvonaltervezés során elsődleges célunk a gyorsaság, így szükség esetén autópályára is felhajtunk.
  6. Érkezés után megkezdődik a lepakolás. Kollégáink pontosan abba a helyiségbe viszik a dobozokat és bútorokat, ahová Ön kéri és elhelyezik őket végleges helyükre. Amennyiben bútorszerelést is igényelt, kollégáink hatékonyan és szakszerűen elvégzik a szerelést, amennyiben az szükséges.
  7. Amikor minden a helyén van, elvégezzük a végső elszámolást.

Miért tudja a Promove korrekt áron nyújtani a szolgáltatásait?
A Promove a legtöbb költöztető céghez hasonlóan óradíj alapú elszámolással dolgozik. Fontos azonban látni, hogy nem az alacsonyabb óradíj garantálja az olcsóbb költöztetést, hanem a gyorsabb. A költözés elhúzódik, ha a szállítást végzők állóképessége nem megfelelő. Ez pedig a végén olcsóbb óradíj mellett is drágább költöztetést jelent.
A Promove munkatársai biztosítják a gördülékeny szervezést, volt sportolókból álló profi csapatunk pedig olyan izomerőt garantál, ami töredék idő alatt tudja elvégezni a legnehezebb tárgyak mozgatását is.

Hasznos tippek a költőzésre való felkészüléshez

Keresse munkatársunkat és kérje árajánlatunkat még ma! Várjuk megtisztelő megkeresését.