Skip to content

Promove

Services

Dis- and Reassembly of Furniture, Boxing

Bútorok szét- és összeszerelése, dobozolás

Dobozolás, csomagolóanyagok biztosítása, bútorok szét- és összeszerelése

A Promove széles szolgáltatási körrel segíti, hogy az Ön költöztetése gördülékenyen menjen és értékei épségben, biztonságban megérkezzenek rendeltetési helyükre. 

Költöztetés során számtalan apróságra kell odafigyelni, mert a bútorok és értékek mozgatás közben könnyen sérülhetnek. Egy nem megfelelően csomagolt tárgy elszabadulhat a dobozban és komoly károkat okozhat a többi, esetleg törékeny tárgyban, értékben. Sajnos az utak minősége sokszor igen silány, így a legóvatosabb vezetés közben is előfordulhat, hogy kátyúba hajtunk és a zökkenések miatt a dobozok, tárgyak elmozdulnak és felsértik egymást. 

A Promove-nál törekszünk arra, hogy minden lehetséges problémát kivédjünk, éppen ezért a sikeres költöztetéséhez nem csupán a rakodással és a pakolással járulunk hozzá. Kérésére költöztetését dobozolással is vállaljuk, illetve a bútorok fóliázását és az értéktárgyak buborékfóliázását is megcsináljuk, hogy minden épségben és karcmentesen érkezzen meg.

Munkatársaink sok éves tapasztalattal és értő kezekkel óvják meg értékeit.

Bútorok szét- és összeszerelése

A szállításhoz a legtöbb bútort szét kell szerelni vagy a méretük, vagy a minőségük miatt. A lapra szerelt bútorok többségének kicsi a tartása és nem olyan erős, hogy összeszerelt állapotban sérülés nélkül átvészeljen egy utazást. Ezeket érdemes a költöztetés megkezdése előtt szétszerelni, alaposan becsomagolni és az új helyen újra összeszerelni. Vannak emellett nagyméretű bútorok, például nagy sarokkanapék vagy U alakú kanapék, amiket egyben eleve lehetetlen lenne szállítani, ezért ezeket mindenképpen szét kell szerelni.

Kérésére munkatársaink készséggel elvégzik a bútorok szétszerelését, csomagolását, majd az új helyen az összeszerelést.

Nagy gondot tud okozni, hogy a szétszerelést még megoldják valahogy házilag, de a bútorok összeszerelése során már nincs meg az eredeti útmutató és senki nem emlékszik rá, hogy melyik csavart honnan vették ki. A Promove munkatársai napi szinten foglalkoznak bútorok szét- és összeszerelésével, ismerik a szakszerű fogásokat, amikkel gyorsan és pontosan vissza lehet állítani az eredeti állapotot. Érdemes hát igénybe venni tapasztalt kollégáink segítségét.

Az is sokszor okoz fejfájást, hogy elkallódnak a kivett csavarok, nincsenek meg a szükséges behajtókarok. A Promove munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak rá, hogy minden alkatrész és csavar meglegyen, és a rendeltetési helyére visszakerülve garantálja bútorainak biztonságos további használatát.

Hasznos tanácsok a dobozoláshoz