Blog

költözés

Költözés – csomagolástippek segítenek abban, hogy könnyebb legyen a pakolás!

A költözéshez a csomagolástippek mindenkinek jól jönnek, hiszen azt szeretnénk, ha a dolgaink sértetlenül érkeznének meg az új lakóhelyünkre, valamint a költöztetőknek sem kellene a fejüket fogni, amikor megérkeznek és meglátják a holmikat.
költözés

Ne legyen probléma a költözés utáni bútor összeszerelés!

A bútor összeszerelés nem könnyű, ezért szolgáltatásunk azoknak az ügyfeleknek jelent hatalmas segítséget, akik nem szeretnék saját kezűleg lapra szerelni bútoraikat a költözés idejére. Tény, hogy minden olyan bútort, ami eredetileg is lapraszerelt, a szállítás időtartamára újra szét kell szerelni. Ezt a műveletet sajnos nem lehet megspórolni, ugyanis ellenkező esetben a bútor megsérülhet, vagy megsérthet más tárgyakat is.
költözés

Miért felelősségteljes feladat az irodaköltöztetés?

Az irodaköltöztetés nagy odafigyelést és gyors, rugalmas hozzáállást igényel, hiszen a cég anyagi érdeke, hogy minél kevesebb ideig szüneteljen a működés, valamint minél hamarabb visszaálljon a normál munkamenet.
költözés

Ne essen kétségbe, ha külföldre költözik, a nemzetközi költöztetés is a specialitásunk!

Minden költözés aggodalommal tölthet el bennünket, főleg akkor, ha sok holmival rendelkezünk. Ha pedig külföldre kell költözni, akkor a távolság, valamint a különböző kultúra és szabályok következtében még inkább bizonytalanok lehetünk.
költözés

Válasszon minket – profi költöztetés Budapestről vidékre

A költözés mindig nagy változást hoz az ember életébe még abban az esetben is, amikor városon belül változik meg lakóhelyünk. Új szomszédok, új környék, új közösség és nem utolsósorban egy másik lakás, amit meg kell szoknunk.
Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonos ügyfélszolgálat

Hétfőtől szombatig 8-17 óra között