Nálunk nem gond, ha a bútorszállítás emeletre történik!

Nagyon gyakori feladat a cégünknél az, hogy a bútorszállítás emeletre kell, hogy történjen, azonban ez számunkra nem jelent problémát. Pedig a nehéz bútorok, háztartási gépek, szállítása, pakolása egy lift nélküli házban a legtöbb ember számára egy rémálommal ér fel.

Nekünk azonban ezek a kihívások csupán inspiráló és leküzdendő feladatok, melyekkel kollégáink minden esetben megbirkóznak. Ez pedig annak köszönhető, hogy hatalmas rutinnal és kiváló erőnléttel, valamint szakmai háttérrel rendelkeznek.

A költözés lebonyolítása

A költözés önmagában is kihívást jelent, de ha a jelenlegi vagy az új lakás emeleten található, akkor a feladat még nehezebb. Nem csupán a társasházakra kell ebben az esetben gondolni, hiszen a családi házak sok esetben még nagyobb próbatétel elé állítanak bennünket.

Korábbi blogjainkban már olvashatott a budapesti költözés specialitásairól, ahol a keskeny körfolyosók, régi, lift nélküli házak, parkolási problémák nehézségeit taglaltuk. Azonban ha bennünket választ, akkor biztos lehet benne, hogy ezek az akadályok nem jelentenek számunkra gondot! A költözés jó kezekben lesz, gyorsan és problémamentesen oldjuk meg lakóhely-változtatását.

Mi a bútorszállítás emeletre történő felvitelének megoldási stratégiája?

Ha társasházról van szó, akkor segítségül hívhatjuk a liftet, amely a legtöbb esetben bútorszállításra is használható. Ha azonban nem áll rendelkezésünkre lift, akkor a lakossági költöztetés során felhívjuk a figyelmet arra, hogy lehetőség szerint a bútorokat előzetesen lapra kell szerelni.

A lapraszerelés segít azon, hogy ne egyben kelljen mozgatni a bútort, hanem külön-külön darabonként, így pedig kisebb helyet foglal, és a súlya is megválasztható. Ha viszont nem opció a lapraszerelés, akkor munkatársaink különböző hevederekkel, spaniferekkel és más eszközökkel, valamint stratégiai gondolkodással oldják meg ezt a nem éppen egyszerű feladatot.

A lapraszerelés technikája

Ma már a legtöbb bútor lapra szerelhető, illetve a nagyobb kanapékat, sarokülőket is kisebb részekre lehet bontani. Ez utóbbi esetben általában kivehető az ágyneműtartó, lecsavarozható a karfa. A bútoroknál nyugodtan meg lehet próbálkozni a házilagos szereléssel, azonban ha ez nem megy, akkor mi is szívesen segítünk! Lapra szerelési szolgáltatásunk keretében munkatársaink előzetesen felkeresik a helyszínt, vagy pedig a költözés napján kezdenek hozzá a lapraszereléshez, majd pedig a célállomáson újra összerakják a szekrényeket, komódokat, ágyakat, polcokat.

Miért érdemes igénybe venni a bútorszerelési szolgáltatásunkat?

Kollégáink hatalmas rutinnal végzik el ezt a munkát, hiszen nap mint nap szerelik szét és össze a megrendelők szekrényeit. Rendelkezésükre állnak a megfelelő szerszámok, tudják, hogy hol kell elkezdeni a szétszerelést és milyen sorrendben kell haladni. A kiszerelt csavarokra vigyáznak, hogy a költözés végén maradéktalanul vissza tudjanak állítani mindent. Ha nem szeretne ezzel a művelettel egyedül bajlódni, akkor bátran bízza ránk, és így még egy gondot le tudunk venni a válláról!

Az emelet nem akadály!

A lapra szerelt bútorokkal az emeletre való fel- és lepakolás már nem lesz probléma, így gyorsan végezni tudunk a költözéssel. Ne feledje, ahhoz, hogy biztosan sérülésmentesen érkezzen meg minden egyes dolog, a szétszerelés mellett be is kell fóliázni őket. Ha kell, mi ezt is megcsináljuk Ön helyett!
A bútorszállítás emeletre való eljuttatása megfelelő tervezést, szakértői segítséget és némi kreativitást igényel, ezeknek a Promove csapata a birtokában van, így nyugodtan bízza ránk értékeit akkor is, ha a feladat nehezebbnek tűnik az átlagosnál!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Bármikor jöhet a belföldi költöztetés, mi készen állunk rá!

A belföldi költöztetés időnként egy szükséges dolog az életben, mivel vannak olyan helyzetek, amikor igénybe kell venni ezt a szolgáltatást. Tudjuk, hogy a családi otthon az egyik legfontosabb színtere az ember életének. Mindenki igyekszik úgy kialakítani, hogy abban jól érezze magát, alkalmas legyen pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre. Eljöhet azonban olyan élethelyzet, amikor muszáj váltani és egy másik helyre költözni.

Költözés tippek: 7 fontos dolog, amit érdemes megfogadni!

A költözés egy izgalmas dolog, de egyben stresszes folyamat is, azonban a költözés tippek segíthetnek könnyebbé és egyszerűbbé tenni ezt a műveletet.