Nálunk nem gond, ha a bútorszállítás emeletre történik!

Nagyon gyakori feladat a cégünknél az, hogy a bútorszállítás emeletre kell, hogy történjen, azonban ez számunkra nem jelent problémát. Pedig a nehéz bútorok, háztartási gépek, szállítása, pakolása egy lift nélküli házban a legtöbb ember számára egy rémálommal ér fel.

Nekünk azonban ezek a kihívások csupán inspiráló és leküzdendő feladatok, melyekkel kollégáink minden esetben megbirkóznak. Ez pedig annak köszönhető, hogy hatalmas rutinnal és kiváló erőnléttel, valamint szakmai háttérrel rendelkeznek.

A költözés lebonyolítása

A költözés önmagában is kihívást jelent, de ha a jelenlegi vagy az új lakás emeleten található, akkor a feladat még nehezebb. Nem csupán a társasházakra kell ebben az esetben gondolni, hiszen a családi házak sok esetben még nagyobb próbatétel elé állítanak bennünket.

Korábbi blogjainkban már olvashatott a budapesti költözés specialitásairól, ahol a keskeny körfolyosók, régi, lift nélküli házak, parkolási problémák nehézségeit taglaltuk. Azonban ha bennünket választ, akkor biztos lehet benne, hogy ezek az akadályok nem jelentenek számunkra gondot! A költözés jó kezekben lesz, gyorsan és problémamentesen oldjuk meg lakóhely-változtatását.

Mi a bútorszállítás emeletre történő felvitelének megoldási stratégiája?

Ha társasházról van szó, akkor segítségül hívhatjuk a liftet, amely a legtöbb esetben bútorszállításra is használható. Ha azonban nem áll rendelkezésünkre lift, akkor a lakossági költöztetés során felhívjuk a figyelmet arra, hogy lehetőség szerint a bútorokat előzetesen lapra kell szerelni.

A lapraszerelés segít azon, hogy ne egyben kelljen mozgatni a bútort, hanem külön-külön darabonként, így pedig kisebb helyet foglal, és a súlya is megválasztható. Ha viszont nem opció a lapraszerelés, akkor munkatársaink különböző hevederekkel, spaniferekkel és más eszközökkel, valamint stratégiai gondolkodással oldják meg ezt a nem éppen egyszerű feladatot.

A lapraszerelés technikája

Ma már a legtöbb bútor lapra szerelhető, illetve a nagyobb kanapékat, sarokülőket is kisebb részekre lehet bontani. Ez utóbbi esetben általában kivehető az ágyneműtartó, lecsavarozható a karfa. A bútoroknál nyugodtan meg lehet próbálkozni a házilagos szereléssel, azonban ha ez nem megy, akkor mi is szívesen segítünk! Lapra szerelési szolgáltatásunk keretében munkatársaink előzetesen felkeresik a helyszínt, vagy pedig a költözés napján kezdenek hozzá a lapraszereléshez, majd pedig a célállomáson újra összerakják a szekrényeket, komódokat, ágyakat, polcokat.

Miért érdemes igénybe venni a bútorszerelési szolgáltatásunkat?

Kollégáink hatalmas rutinnal végzik el ezt a munkát, hiszen nap mint nap szerelik szét és össze a megrendelők szekrényeit. Rendelkezésükre állnak a megfelelő szerszámok, tudják, hogy hol kell elkezdeni a szétszerelést és milyen sorrendben kell haladni. A kiszerelt csavarokra vigyáznak, hogy a költözés végén maradéktalanul vissza tudjanak állítani mindent. Ha nem szeretne ezzel a művelettel egyedül bajlódni, akkor bátran bízza ránk, és így még egy gondot le tudunk venni a válláról!

Az emelet nem akadály!

A lapra szerelt bútorokkal az emeletre való fel- és lepakolás már nem lesz probléma, így gyorsan végezni tudunk a költözéssel. Ne feledje, ahhoz, hogy biztosan sérülésmentesen érkezzen meg minden egyes dolog, a szétszerelés mellett be is kell fóliázni őket. Ha kell, mi ezt is megcsináljuk Ön helyett!
A bútorszállítás emeletre való eljuttatása megfelelő tervezést, szakértői segítséget és némi kreativitást igényel, ezeknek a Promove csapata a birtokában van, így nyugodtan bízza ránk értékeit akkor is, ha a feladat nehezebbnek tűnik az átlagosnál!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Nálunk a tehertaxi szolgáltatás gyors, rugalmas és költséghatékony megoldás

Költözéskor mindenki azt a tehertaxi szolgáltatást szeretné megtalálni, amelyik alkalmas arra, hogy a holmikat, legyen szó néhány kisebb csomagról vagy egy teljes lakóházról, gyorsan és problémamentesen tudja átszállítani egyik helyről a másikra. A gyorsaság azonban sok mindenen múlik, több tényezőből tevődik össze.

Sokakat érdekel a kérdés, hogy mennyibe kerül egy költöztetés?

A költözés egy olyan izgalmas kihívás, amelynek sikeressége nagyon sok összetevőn múlik. Oda kell figyelni az időzítésre, az előkészületekre, a logisztikára és természetesen a költségekre is. A költözés előtt nyilvánvaló, hogy egyeztetni kell azt, hogy körülbelül mennyibe kerül egy költöztetés, hiszen anyagilag is be kell tervezni ezt a tételt a költségvetésbe.