Miért van speciális helyzetben Budapest bútorszállítás szempontjából?

Budapest bútorszállítás tekintetében nem egy egyszerű terep. Számos olyan nehezítő tényezővel találkozhatunk, ami a kisebb településekre nem vagy csak ritkán jellemző.

Budapest bútorszállítás tekintetében nem egy egyszerű terep. Számos olyan nehezítő tényezővel találkozhatunk, ami a kisebb településekre nem vagy csak ritkán jellemző. Éppen ezért, ha fővárosi költöztetésről van szó, akkor mindig olyan költöztető céget kell keresni, akinek megszokott ez a terep és napi rutinként végzik a nyüzsgő metropoliszban munkájukat. Mi tökéletesen megfelelünk ezeknek a feltételeknek, ezért készen állunk a feladatra!

Költözni kihívás!

Nyilván elbagatellizálhatjuk a helyzetet, hogy egyáltalán nem nagy durranás egy költözködés, de azért valljuk be, az ügyfeleink számára ez nem egy mindennapos feladat. A legtöbb esetben aggódva állnak elé, és ez teljesen érthető. A költözés ugyanis nemcsak egy fizikai művelet, de megvan a maga lelki háttere is. Kizökkent a hétköznapokból, hatalmas változást jelent és igencsak nagy alkalmazkodóképességet igényel.

Várt és nem várt költözések

Attól függően, hogy szívesen költözünk-e, vagy mindez valamilyen kényszer következménye, más és más érzések kavaroghatnak bennünk. Tekinthetünk várakozóan a változás felé, de önthet el bennünket kétségbeesés és bizonytalanság is. Egy biztos: a költözés lebonyolításáért nem kell nyugtalankodnia, érdemes elolvasni korábbi blogjainkat, ahol fontos csomagolási tanácsokat osztunk meg és más lényeges, költözködéshez kapcsolódó útmutatást találhat.

Budapest bútorszállítás szempontjából speciális helyzetben van

Ha a fővárosban vannak az ingatlanok, akkor a bútorok és a dobozok számától függően gyorsan le lehet bonyolítani a költöztetést, hiszen nem kell több száz kilométereket vezetni. Azonban attól függően, hogy hol helyezkednek el a lakások és milyenek a ház paraméterei, itt is vannak nehezítő tényezők, amikkel mindenképpen számolni kell. Az előzetes árajánlat során ezért minden lényeges körülményt meg kell jelölni, kérjük, hogy a lakossági költöztetés tervezésekor feltétlenül írja meg ezeket a meghatározó paramétereket!

Ha nehéz a parkolás!

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan kerületek, ahol rendkívül nehéz parkolni. Sőt, nagyon gyakran mindezt még útjavítások és lezárások is fokozzák. Ha az ingatlan ilyen utcában található és nem foglalja le előre a költöztető autó parkolóhelyét, akkor lehet, hogy csak sokkal messzebb tud megállni a kollégánk. Nem kérdés, hogy ebben az esetben a pakolás el fog húzódni, mivel minden egyes dobozt, bútort messzebb kell vinnünk. Ennek megelőzése érdekében már korán reggel foglaljon parkolóhelyet, ezzel ugyanis gyorsíthatja és olcsóbbá teheti a költözést.

Nincs lift!

A régi házaknál gyakran fordul elő ez a gond, valamint a szűk folyosók és a belső körfolyosók. Nem kell izgulnia, hiszen kollégáink bírják a strapát, kiváló az erőnlétük és megbirkóznak az elemekkel! Azonban a lapra szerelhető bútorokat a szállításhoz szét kell szerelni, ezáltal egyszerűbben és gyorsabban le fogják tudni vinni a szállítók az emeletről. Ha valamilyen extra nehéz dolog is van, például zongora vagy amerikai hűtő, akkor azt érdemes előrejelezni nekünk!

Egyéb nehezítő tényezők

Más városokhoz képest Budapest bútorszállítás vonatkozásában további nehézségeket is rejthet. Nagyon sok az egyirányú utca, a lezárások, és gyakran alakulnak ki dugók. Számunkra azonban ezek sem jelentenek akadályokat, mivel sofőrjeink úgy ismerik a várost, mint a tenyerüket, a dugók elkerülése érdekében pedig munkájukat telefonos diszpécserszolgálat segíti.

Mi szeretjük a kihívásokat, sőt, keressük is azokat! Így bármilyen nehezebb költöztetési feladatot szívesen vállalunk, ezért keressen bennünket elérhetőségeinken és tegyen próbára bennünket!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Nálunk a tehertaxi szolgáltatás gyors, rugalmas és költséghatékony megoldás

Költözéskor mindenki azt a tehertaxi szolgáltatást szeretné megtalálni, amelyik alkalmas arra, hogy a holmikat, legyen szó néhány kisebb csomagról vagy egy teljes lakóházról, gyorsan és problémamentesen tudja átszállítani egyik helyről a másikra. A gyorsaság azonban sok mindenen múlik, több tényezőből tevődik össze.

Sokakat érdekel a kérdés, hogy mennyibe kerül egy költöztetés?

A költözés egy olyan izgalmas kihívás, amelynek sikeressége nagyon sok összetevőn múlik. Oda kell figyelni az időzítésre, az előkészületekre, a logisztikára és természetesen a költségekre is. A költözés előtt nyilvánvaló, hogy egyeztetni kell azt, hogy körülbelül mennyibe kerül egy költöztetés, hiszen anyagilag is be kell tervezni ezt a tételt a költségvetésbe.