A Promove biztosítja a megbízható költöztetést Budapest és vidék esetében is

Manapság egyáltalán nem egyszerű megtalálni azt a céget, amelyik garatálja a megbízható költöztetést Budapest, más nagyvárosok, vidék, sőt külföld tekintetében. Az interneten nagyon sok reklámmal találkozhatnak a megrendelők, ezért nehéz kiszűrni ezek közül azokat a vállalkozásokat, ahol teljes biztonságban érezhetik magukat az emberek. Márpedig egy költözés nagy feladat, sok apró részfolyamattal, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízzák magukat a megrendelők.

Miért érdemes a Promove-ot választani?

Promove alapítóiként már a kezdetektől fogva hitvallásként hirdettük azt, hogy professzionális költöztetési szolgáltatást nyújtsunk elérhető áron. Éppen ezért olyan rendszert építettük fel, amely garancia a gyors és problémamentes költözésre minden egyes megrendelő számára. Ennek a rendszernek sok eleme van, ezek egytől egyig azért a célért küzdenek, hogy minden egyes költözés a legprofibb módon és a megrendelők legnagyobb elégedettségével történjen meg. Érdemes elolvasni korábbi blogbejegyzéseinket, ahol számos tanáccsal segítjük a költözést.

Milyen összetevők segítik azt, hogy a megbízható költöztetés Budapesten és más településeken is megvalósuljon?

Akinek nem ismerős a budapesti terep, könnyen belefut a szokásos dugókba, meglepődik, ha nem működik a lift, vagy nem tudja megoldani a körfolyosós házakból történő bútorszállítást. Budapest speciális helyzetben van a bútorszállítás szempontjából, és ezzel mi tökéletesen tisztában vagyunk.

Emiatt az előzetes árajánlatkérés során pontosan tisztázzuk a szállítási körülményeket, így munkatársaink már felkészülten érkeznek a helyszínre. A gépjárműflottánkat folyamatosan szervizeljük, így nem kell arra számítanunk, hogy valamilyen műszaki hiba fogja lassítani a munkánkat, a diszpécser szolgálat pedig folyamatosan figyeli a forgalmat és a leggyorsabb útra irányítja a sofőrt.

Kidolgozott rendszer és plusz szolgáltatások

A budapesti költözés során az ár is lényeges, óradíjas elszámolásunk egyszerű és könnyen követhető. Nincsenek rejtett költségek, a költöztetés elején elindítjuk az órát, a végén megállítjuk. A munkatársaink gyorsak és hatékonyak, mivel egy olajozott és kidolgozott rendszer szerint dolgoznak. Nálunk nincsenek felesleges körök, lassú tempó vagy időhúzás. Garantáljuk a gyors és hatékony munkát, ezért nem szabad az alacsonyabb óradíj alapján dönteni!

Ha nincs ideje összecsomagolni, bútort szerelni, esetleg lomtalanítani is szeretne vagy komplett költöztetésre vágyik, akkor a legjobb helyen jár, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot! A megbízható költöztetés Budapesten a szívügyünk, tehertaxi szolgáltatásért is nyugodtan keressen bennünket. Ha pedig vidékre költözik, vagy külföldre menne, azt is szívesen vállaljuk, sőt, Debrecenben, Pécsett, Érden, Gödöllőn és Pest vármegye településein is jelen vagyunk!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Így alakul a költöztetés Budapesten árak tekintetében 

Költöztetés Budapest, árak, idegeskedés, hogyan? Zavaros helyzet is lehet, de segítünk rendet tenni. A költözés izgalmas, ugyanakkor többnyire stresszes folyamat is, különösen egy olyan nagyvárosban, mint amilyen Budapest. Éppen ezért jó, ha egy profi csapatra bízzuk a nehezét. Persze mindenkinek az a fő kérdés, hogy mennyibe kerül mindez? Lássuk!

Költözést segítő tanácsok: a stresszmentes költöztetés 6 lépése

Amikor betoppan az ember életébe egy költözés, akkor nehéz ezt nyugodtan és feszültségmentesen kezelni, ilyenkor jól jönnek a költözést segítő tanácsok. Ha odafigyelünk néhány fontos lépésre, akkor ez a művelet gördülékennyé és stresszmentessé válhat, ehhez pedig blogunkban 10 praktikus tippel járulunk hozzá.