Bármikor jöhet a belföldi költöztetés, mi készen állunk rá!

A belföldi költöztetés időnként egy szükséges dolog az életben, mivel vannak olyan helyzetek, amikor igénybe kell venni ezt a szolgáltatást. Tudjuk, hogy a családi otthon az egyik legfontosabb színtere az ember életének. Mindenki igyekszik úgy kialakítani, hogy abban jól érezze magát, alkalmas legyen pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre. Eljöhet azonban olyan élethelyzet, amikor muszáj váltani és egy másik helyre költözni.

Amikor itt az idő!

A költözés oka nagyon sokféle lehet, éppen úgy, ahogy az emberi sorsok is nagyon sokfélék. Az első alkalom általában a családi fészekből történő kirepülés, amikor a fiatal saját életet kezd és kiválasztja első lakását. Az első otthon kialakítása nagy lépés a fiatal életében, végre meg lehet csillogtatni a saját ízlést, nem beszélve arról, hogy önálló háztartást is ki kell alakítani. Érdemes minél hamarabb árajánlatot kérni oldalunkon, mivel a hétvégi helyek gyorsan betelnek.

Bővül a család?

A következő költözés sok esetben egy tartós párkapcsolat vagy gyermekek érkezése miatt következik be, de egy munkahelyváltás vagy egy kedvezőbb feltételekkel kibérelhető, megvásárolható ingatlan is indokolhatja azt. Nálunk a lakossági költöztetés rutinmunka, ezáltal pedig biztos kezekben lesz ez a folyamat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb terhet levegyük a válláról, hiszen a költözés egy fontos momentum, ami nagyban meghatározza azt, hogyan fogja érezni magát ezekben a napokban.

Megvan az új lakás, jöhet a belföldi költöztetés!

Ha sikerült kiválasztani az új ingatlant, akkor a költözés előtt célszerű azt rendbe rakni, amennyiben szükséges. Az üres lakást ugyanis sokkal könnyebb felújítani, kifesteni, egyszerűbb benne padlót cserélni vagy konyhát, fürdőszobát újjáépíteni. Ha pedig készen áll a lakás a költözésre, akkor jöhet a pakolás, amit azonban érdemes szisztematikusan és rendszerbe szedve végezni. Ha így tesz, akkor maga az autóra való felpakolás és lepakolás is könnyebb lesz, nem beszélve az új lakásba való berendezkedésről.

A dobozolás ABC-je

A legfontosabb, vagyis pontosabban az az alap, hogy strapabíró, lezárható és megfelelő méretű dobozokat kell kiválasztani. Ha biztosra akar menni, akkor nálunk is vásárolhat költöztetődobozokat, ezek garantálható, hogy tökéletesek lesznek. Ezután a dobozokba úgy kell bepakolni, hogy a súlyuk nagyjából egyforma legyen. Nem szabad egyes dobozokat túlterhelni, másokat pedig túl könnyűnek hagyni, tegyen minden dobozba néhány nehezebb tárgyat, majd azt rakja körbe könnyű dolgokkal.

Írja rá a dobozra azt, hogy mi van benne és hová kerüljön. Ha valami oknál fogva nincs ideje vagy alkalma dobozolni, akkor ezt is el tudjuk végezni Ön helyett!

A bútorok szétszerelése

A belföldi költöztetés során a bútorokat lapra kell szerelni, kivéve, ha olyan masszív, régi bútorokról van szó, melyek oldhatatlan kötéssel rendelkeznek. A szét- és összeszerelést ránk is bízhatja, ezáltal nem lesz szüksége szerszámok beszerzésére és az ezzel járó fizikai munkára. Munkatársaink nagy gyakorlattal, gyorsan és szakszerűen fogják elvégezni ezt a feladatot is.

A költöztetés napja

Ha eljön a megbeszélt időpont, akkor megérkezünk a megadott címre, ha szükséges, akkor dobozolunk, bútort szerelünk, felpakoljuk az autóra az összekészített holmikat és azonnal elindulunk a megadott címre. A lepakolással pedig be is fejeződik a munka, kivéve, ha a bútorokat össze is kell szerelnünk.
A belföldi költöztetést is bízza cégünkre, ha szeretné biztonságban tudni az értékeit, mi nagy tapasztalattal és odafigyeléssel fogunk eljárni.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Sokakat érdekel a kérdés, hogy mennyibe kerül egy költöztetés?

A költözés egy olyan izgalmas kihívás, amelynek sikeressége nagyon sok összetevőn múlik. Oda kell figyelni az időzítésre, az előkészületekre, a logisztikára és természetesen a költségekre is. A költözés előtt nyilvánvaló, hogy egyeztetni kell azt, hogy körülbelül mennyibe kerül egy költöztetés, hiszen anyagilag is be kell tervezni ezt a tételt a költségvetésbe.

Költözés tippek: 7 fontos dolog, amit érdemes megfogadni!

A költözés egy izgalmas dolog, de egyben stresszes folyamat is, azonban a költözés tippek segíthetnek könnyebbé és egyszerűbbé tenni ezt a műveletet.