Ne essen kétségbe, ha külföldre költözik, a nemzetközi költöztetés is a specialitásunk!

Minden költözés aggodalommal tölthet el bennünket, főleg akkor, ha sok holmival rendelkezünk. Ha pedig külföldre kell költözni, akkor a távolság, valamint a különböző kultúra és szabályok következtében még inkább bizonytalanok lehetünk.

Minden költözés aggodalommal tölthet el bennünket, főleg akkor, ha sok holmival rendelkezünk. Ha pedig külföldre kell költözni, akkor a távolság, valamint a különböző kultúra és szabályok következtében még inkább bizonytalanok lehetünk. A nemzetközi költöztetés valóban speciális felkészültséget kíván, semmiképpen nem ajánljuk azt, hogy hozzá nem értő vállalkozókra bízza ezt a felelősségteljes tevékenységet.

Nálunk a költözés teljes időszakában biztonságban lesznek az értékei, és a szállítási folyamat során is mindig elérhetőek vagyunk.

Min múlik a nemzetközi költöztetés sikere?

A siker nagyon összetett. Néhány pontban azonban igyekszünk összefoglalni többéves tapasztalatunkat, így láthatja, hogy nálunk minden készen áll a gyors és gördülékeny áttelepüléshez.

1. Megbízható járművek

Biztosnak kell lennünk abban, hogy az autó nem fog elromlani a hosszú úton, hiszen ez sem nekünk, sem pedig Önnek nem lenne jó hír.

Éppen ezért az autóinkat folyamatosan karbantartjuk és kiemelten figyelünk arra, hogy mindig kiváló műszaki állapotban legyenek. Így aztán sofőrjeink mindig úgy ülhetnek be a járműbe, hogy gond nélkül el fognak jutni a helyszínre, majd utána haza.

2. Tapasztalt sofőrök

Autóink nem fognak az utakon kóborolni céltalanul, eltévedve, lezárásokba botlani, felesleges útdíjakat gyűjteni, mivel az autóvezetőink nemzetközi szállítási gyakorlattal rendelkeznek. Sofőreink mindig a leggyorsabb útvonalon közlekednek, ezért Önnek nem kell semmilyen plusz idővel és költséggel számolnia. Gyorsan, probléma nélkül jutunk el a célhelyszínre.

3. Jó kondícióban lévő szállítók

Külföldi költöztetés esetén két munkatársunk fog az autón tartózkodni, ők felváltva vezetnek. A pakolást is ők végzik majd, azonban sikerünk egyik alapja az emberi tényező. Munkatársaink ugyanis egytől egyig kiváló fizikai állapotban lévő exsportolók, így a bútorok, dobozok mozgatása csupán gyerekjáték, nem pedig kihívás a számukra.

4. Pontos előzetes kalkulációk

Fontos, hogy Ön pontosan összesítse a szállítandó dobozok, bútorok, elektronikai eszközök, háztartási eszközök mennyiségét, így mi ennek megfelelően fogunk tudni autót küldeni. Ebben az esetben nem kell attól tartanunk, hogy túlsúly keletkezik, mivel ezt az utakon szigorúan büntetik.

Előzetes árajánlatunkba ezeken kívül az útdíjakat is belekalkuláljuk, igyekszünk a legpontosabban meghatározni a fizetendő díjat. A pontos végösszeget az utolsó csomag lepakolása után, az óradíjszámolás lezárásakor számoljuk ki.

5. Folyamatos telefonos diszpécserszolgálat

Sofőrjeinkkel mindig kapcsolatban vagyunk, tudjuk, hogy hol jár az autó és hogy minden rendben van vele, ezért Önnek nem kell aggódnia. Ha azonban mégis kérdése lenne, akkor hívja fel bátran központi számunkat, hiszen telefonos munkatársaink mindig fogadni tudják a hívását. A siker egyik titka pontosan a diszpécserszolgálat, hiszen nem kell az autón lévő sofőröket keresnie, mi mindenről tudjuk Önt tájékoztatni.

Ha a határ mellé költözik néhány km-rel, az is nemzetközi költöztetés, de ne aggódjon!

Ha a célhely nem Magyarország területén található, akkor távolságtól függetlenül nemzetközi jellegű lesz a szállítás, azonban a költségek az óradíjas elszámolás következtében természetesen mérsékeltebbek, mintha átutaznánk egész Európát. Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot, és bízzon a szaktudásunkban!

A nemzetközi költöztetés nálunk napi rutin, győződjön meg róla Ön is és válasszon minket!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

költözés

Költözés – csomagolástippek segítenek abban, hogy könnyebb legyen a pakolás!

A költözéshez a csomagolástippek mindenkinek jól jönnek, hiszen azt szeretnénk, ha a dolgaink sértetlenül érkeznének meg az új lakóhelyünkre, valamint a költöztetőknek sem kellene a fejüket fogni, amikor megérkeznek és meglátják a holmikat.
költözés

Ne legyen probléma a költözés utáni bútor összeszerelés!

A bútor összeszerelés nem könnyű, ezért szolgáltatásunk azoknak az ügyfeleknek jelent hatalmas segítséget, akik nem szeretnék saját kezűleg lapra szerelni bútoraikat a költözés idejére. Tény, hogy minden olyan bútort, ami eredetileg is lapraszerelt, a szállítás időtartamára újra szét kell szerelni. Ezt a műveletet sajnos nem lehet megspórolni, ugyanis ellenkező esetben a bútor megsérülhet, vagy megsérthet más tárgyakat is.