Válasszon minket – profi költöztetés Budapestről vidékre

A költözés mindig nagy változást hoz az ember életébe még abban az esetben is, amikor városon belül változik meg lakóhelyünk. Új szomszédok, új környék, új közösség és nem utolsósorban egy másik lakás, amit meg kell szoknunk.

A költözés mindig nagy változást hoz az ember életébe még abban az esetben is, amikor városon belül változik meg lakóhelyünk. Új szomszédok, új környék, új közösség és nem utolsósorban egy másik lakás, amit meg kell szoknunk. Még nagyobb azonban a változás akkor, ha városok között történik a költözés, főként, amikor a költöztetés Budapestről vidékre történik.

A költöztetés Budapestről vidékre nagy izgalommal és feszültséggel járhat, és ha sok a holmink, akkor ezt egy még nagyobb procedúrának élhetjük meg. Azonban ha minket bíz meg ezzel a feladattal, akkor a terhek nagy részét le fogjuk venni az Ön válláról! Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy hogyan történik mindez, és biztosítjuk Önt arról, hogy a költözése nálunk a legjobb kezekben van!

Az előkészületek

Ha még nincs nagy gyakorlata a költözésben, akkor reménytelenül tekinthet végig a lakása bútorain, a könyvein, a ruháin, a konyha berendezésén és műszaki cikkeken, amelyeknek rövidesen egy másik helyen kell lenniük, ráadásul több tíz vagy több száz kilométerrel távolabb. Valószínűleg elkeserítően kilátástalannak láthatja a helyzetet.

Jó barátok adnak tanácsokat a csomagolást illetően, amelyek általában egymásnak is ellentmondanak. Biztatnak a sarki üzlet banánosdobozainak bespájzolására vagy kukászsákok tömkelegének megvásárlására, és rosszabb esetben Ön már be is szerezte ezeket a kellékeket.

Azonban van egy jó hírünk! Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor igazi és jól működő szisztéma szerint fog történni a költözése, és egyetlen használati tárgya sem fog megsérülni, vagy elveszni a költözés során, valamint Ön pontosan tisztában lesz a költözés költségével is!

Hogyan csomagoljunk?

A legpraktikusabb speciális költöztetődobozokat használni, amiket tőlünk is beszerezhet. Ezek a dobozok megfelelő nagyságúak, jól pakolhatók és kézben egyszerűen vihetők, így a költözés során szállítóink gyorsan és egyszerűen le tudják vinni az Ön holmiját az autóhoz, majd a célállomáson pedig az Ön új otthonába. A dobozokra írja rá, hogy az új lakásban melyik helyiségbe kerüljenek, így célirányosan oda fogjuk bevinni. Ha nem szeretne csomagolni, akkor ránk bízhatja ezt a feladatot is!

Költöztetés Budapestről vidékre

Önnek érdemes parkolóhelyről gondoskodnia, így az autónk a lehető legközelebb tud megállni a lakásához, ezáltal kevesebb idő megy el a pakolással. Budapesten sok esetben kevés a parkolóhely, így bizony ez valós probléma. Ha három sarokkal arrébb tudunk megállni, akkor több időbe telik a dobozok lehordása, és így Önnek is több költsége merülhet fel.

A felpakolás után a legrövidebb úton indulunk el a vidéki célállomás felé, ahová megérkezve azonnal elkezdjük a behordást a dobozokra írt instrukciók szerint.

Miért válasszon minket?

Nekünk nagyon fontos a gyorsaság, így kollégáinkat úgy válogattuk, hogy erőnléti állapotuk a legjobb legyen. Személyes találkozásnál garantáltan nem fog csalódni! Sportolókból, volt sportolókból, edzett és kiváló fizikai állapotban lévő kollégákból áll a csapatunk, így a munka gyorsan, fegyelmezetten és gond nélkül fog menni.

A költöztetés Budapestről vidékre a mi specialitásunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és garantáljuk, hogy költözése a leggördülékenyebben és a legprofibb módon fog lezajlani. Megértjük, hogy több helyről is kér árajánlatot, hiszen egy vidéki költözés nagy feladat, azonban ne dőljön be egy alacsonyabb óradíjnak! Alacsony óradíj mellett sokáig el lehet húzni az időt, ha nem jó a szervezettség, vagy lassúak a költöztetők.

A mi kollégáink a gyorsaságra törekednek, így összességében kedvezőbb végeredményre számíthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és vágjunk bele a közös munkába!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Sokakat érdekel a kérdés, hogy mennyibe kerül egy költöztetés?

A költözés egy olyan izgalmas kihívás, amelynek sikeressége nagyon sok összetevőn múlik. Oda kell figyelni az időzítésre, az előkészületekre, a logisztikára és természetesen a költségekre is. A költözés előtt nyilvánvaló, hogy egyeztetni kell azt, hogy körülbelül mennyibe kerül egy költöztetés, hiszen anyagilag is be kell tervezni ezt a tételt a költségvetésbe.

Bármikor jöhet a belföldi költöztetés, mi készen állunk rá!

A belföldi költöztetés időnként egy szükséges dolog az életben, mivel vannak olyan helyzetek, amikor igénybe kell venni ezt a szolgáltatást. Tudjuk, hogy a családi otthon az egyik legfontosabb színtere az ember életének. Mindenki igyekszik úgy kialakítani, hogy abban jól érezze magát, alkalmas legyen pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre. Eljöhet azonban olyan élethelyzet, amikor muszáj váltani és egy másik helyre költözni.