Skip to content

Promove

Válassz bennünket – profi költöztetés Budapestről vidékre

A költözés mindig nagy változást hoz az ember életébe még abban az esetben is, amikor városon belül változik meg lakóhelyünk. Új szomszédok, új környék, új közösség és nem utolsósorban egy másik lakás, amit meg kell szoknunk. Még nagyobb azonban a változás akkor, ha városok között történik a költözés, főként, amikor a költöztetés Budapestről vidékre történik.

A költöztetés Budapestről vidékre nagy izgalommal és feszültséggel járhat, és ha sok a holmink, akkor ezt egy még nagyobb procedúrának élhetjük meg. Azonban, ha bennünket bízol meg ezzel a feladattal, akkor a terhek nagy részét le fogjuk venni a válladról! Blogunkban bemutatjuk, hogy hogyan történik mindez és megnyugtatunk, hogy a költözésed nálunk a legjobb kezekben van!

 

Az előkészületek

Ha még nincs nagy gyakorlatod a költözésben, akkor reménytelenül tekinthetsz végig a lakásod bútorain, a könyveiden, a ruháidon, a konyhád berendezésén és műszaki cikkeiden, aminek rövidesen egy másik helyen kell lennie, ráadásul több tíz vagy több száz kilométerrel távolabb. Valószínűleg azt sem tudod, hogy hol kezdj neki, és elkeserítően kilátástalannak látod a helyzetet.

Jó barátok adnak tanácsokat a csomagolást illetően, amelyek általában egymásnak is ellentmondanak. Biztatnak a sarki üzlet banánosdobozainak bespájzolására vagy kukászsákok tömkelegének megvásárlására, és rossz esetben már fel is ültél ezeknek a tanácsoknak.

Azonban van egy jó hírünk! Ha felveszed velünk a kapcsolatot, akkor igazi és jól működő szisztéma szerint fog történni a költözésed, és egyetlen használati tárgyad sem fog megsérülni, vagy elveszni a költözés során, valamint tisztában leszel a költözés körülbelüli költségével is!

 

Hogyan csomagolj?

Legpraktikusabb speciális költöztetődobozokat használni, amiket tőlünk is megrendelhetsz. Ezek a dobozok megfelelő nagyságúak, jól pakolhatóak és kézben egyszerűen vihetők, így a költözés során szállítóink gyorsan és egyszerűen le tudják vinni a dolgaidat az autóhoz, majd a célállomáson pedig az új otthonodba. A dobozokra írd rá, hogy az új lakásban melyik helyiségbe kerüljenek, így célirányosan oda fogjuk bevinni. Ha nem szeretnél csomagolni, akkor akár ránk is bízhatod ezt a feladatot!

 

Költöztetés Budapestről vidékre

Érdemes parkolóhelyről gondoskodnod, így az autónk a lehető legközelebb tud megállni a lakásodhoz, ezáltal kevesebb idő megy el a pakolással. Budapesten sok esetben kevés a parkolóhely, így bizony ez valós probléma. Ha három sarokkal arrébb tudunk megállni, akkor több időbe telik a dobozok lehordása, és így neked is többet kell majd fizetned.

A felpakolás után a legrövidebb úton indulunk el a vidéki célállomás felé, ahová megérkezve azonnal elkezdjük a behordást a dobozokra írt instrukciók szerint.

 

Miért válassz bennünket?

Nekünk nagyon fontos a gyorsaság, így kollégáinkat úgy válogattuk ki, hogy erőnléti állapotuk a legjobb legyen. Ha meglátod őket, nem fogsz csalódni! Sportolókból, volt sportolókból, edzett és kiváló kondícióban lévő emberekből áll csapatunk, így a munka gyorsan, fegyelmezetten és gond nélkül fog menni. 

A költöztetés Budapestről vidékre a mi specialitásunk! Keress bennünket és nyugodj meg, költözésed a leggördülékenyebben és a legprofibb módon fog lezajlani. Megértjük, hogy több helyről is kértél árajánlatot, hiszen egy vidéki költözés nagy falat, azonban ne dőlj be egy alacsonyabb óradíjnak! Alacsony óradíj mellett sokáig el lehet húzni az időt, ha nem jó a szervezettség, vagy lassúak a költöztetők.

A mi kollégáink a gyorsaságra törekednek, így összességében kedvezőbb végeredményre számíthatsz. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és vágjunk bele a közös munkába!

Vélemény, hozzászólás?